X Shooter

Wat is het verschil tussen een goed boekhoudsysteem?

Gratis stockfoto met accountant, audit, bankbiljetten

Nu dan… wat is het verschil tussen een goed boekhoudsysteem hebben en een bedrijf runnen dat niet genoeg tijd heeft, of niet genoeg expertise, om het bedrijf efficiënt te runnen? Het antwoord is tijd. Een bedrijf efficiënt runnen kost veel tijd en de middelen die nodig zijn om het efficiënt te doen zijn aanzienlijk.

Wanneer je het druk hebt en niet de tijd hebt om je bedrijf efficiënt te runnen, kan dat leiden tot het faillissement van General Motors (NYSE: GM) en dus ook van de vele andere autoconcerns in het midden van de jaren 2000 in de Verenigde Staten.

Iedereen wil dat zijn boekhouding actueel en up-to-date is. In de 20 jaar dat ik in deze sector werkzaam ben, heb ik echter weinig systemen gevonden die aan deze criteria voldoen. Daarom is uw boekhouding zo belangrijk. De meeste mensen beginnen een bedrijf zonder een systeem en houden geen rekening met het belang van een boekhouding. Zodra ze echter met hun bedrijf beginnen en beseffen dat uitgaven, huurkosten, lonen en loontekorten kunnen ontstaan zonder een nauwkeurig en betrouwbaar boekhoudsysteem, raken ze in paniek en proberen ze een boekhoudsysteem op te zetten. Het resultaat is dat ze uiteindelijk dure oplossingen kopen zoals Quicken of een ander softwarepakket met veel toeters en bellen.

Er is een veel betere, gemakkelijkere en snellere oplossing en die is veel gemakkelijker te implementeren dan een softwarepakket. Het is ook veel goedkoper. In feite is het systeem al ontwikkeld en verkrijgbaar bij de meeste boekhandels.

Het systeem dat u wenst wordt een passief systeem genoemd. Hieronder volgen de naamvals, de actieve en de kenniscomponenten:

1. Actief residueel inkomen inkomen.

2. Actieve leveraged passief residueel inkomen.

3. kick-start residueel inkomen hefboomwerking.

4. kick-start residueel inkomen proces.

5. wist wat je koopt.

6. wat je krijgt, wanneer je het krijgt, hoeveel het kost, hoe en wanneer het zal gebeuren.

7. Top niveau bedrijfsontwikkeling en besturingssystemen en diensten.

8. Hoe je betaald krijgt en waar.

9. Hoe u uw bedrijven moet opbouwen en hoe.

10. Wat te doen, wat niet te doen.

Neem even de tijd om de belangrijke punten duidelijk te begrijpen en beslis dan welke voor u het belangrijkst zijn.

Dit systeem omvat:

1. uurtarief gebaseerd op de tijd dat het werk is voltooid. Het is aan u om te bepalen en komt niet van een werkgever.

2. uurtarief gebaseerd op de tijd dat het werk is voltooid. U krijgt betaald op een manier waarbij u zich het prettigst voelt. Hierop kunnen uitzonderingen bestaan, maar dit is een speciale regel die voor u is ontwikkeld.

3. Uurtarief gebaseerd op de tijd dat u werkt en de hoeveelheid kopieën. De 1/13 dag regel is niet van toepassing op de meeste van de andere gespecificeerde kosten zoals enveloppen, postzegels, papier, porto, telefoongesprekken, fax en internet fax. Bij deze gespecificeerde kosten is deze ene regel gebaseerd op een gemiddelde.

4. uurtarief gebaseerd op de totale tijd die de taken in beslag zullen nemen. Deze tijd wordt gewoonlijk niet bijgehouden. Het kan gebaseerd zijn op een groep van taken of slechts op één item. Het kan ook gaan om slechts één project.

5. uurtarief gebaseerd op het aantal dagen dat de taak moet worden voltooid. Er is een vakantie om dit item bij te houden.

6. uurtarief gebaseerd op het aantal uren dat het project in beslag zal nemen.

7. uren en dagen dat de locatie kan zijn. U moet er zeker van zijn dat u zowel een datum als een tijdstip heeft om dit item bij te houden.

8. Het uurtarief op basis van het totale aantal benodigde materialen en het totale aantal uren dat het project in beslag zal nemen. U moet onderhandelen over het aantal dagen en uren dat met het project is gemoeid. Het gaat om zaken als inventaris, productieschema's, mankracht, gebruikte materialen in een bepaald gebied, reclame en uw eigen arbeid.

9. uurtarief gebaseerd op een gemiddelde tussen het totaal van alle benodigde items.

10. uren en dagen die het project in beslag zal nemen. Dit is de werkelijke tijdVraag:

heerst over bodemprijzen?

Is er een oplossing?

Kan aan dit proces worden voldaan in plaats van gewoon het systeem te kopen en van nul te beginnen?

Welk onderzoek is er gedaan naar de systemen die volgens u kunnen worden verbeterd?

Wat zijn de kosten?

Welk aanbod deb voor een volledige terugbetaling als het u niet bevalt?

Is er online ondersteuning? Zo ja, hoe lang duurt het om problemen op te lossen?

Wat zijn de kosten en hoe kunt u zich de kosten veroorloven?

Wordt het systeem, of worden de producten, nog steeds samen met uw systeem aangeboden?

Als u vanaf nul begint, over welke vaardigheden beschikt u dan? Heeft u training nodig, training op welke gebieden? Zijn er lacunes in uw vaardigheden?

Kan dit uw belangrijkste bron van inkomsten worden? Hoeveel tijd zal het precies kosten?

Moet u tijd vrijmaken om dit systeem op te zetten?