X Shooter

The Psychology Obesity

Als u ooit het genoegen hebt genomen om naar een prachtige zonsondergang te kijken, kunt ook u hiervan genieten vanuit een comfortabele luxe, zittend in de zon met een perfecte ruggengraat en definitie. Drie aspecten van gezondheid en welzijn komen dagelijks aan bod: Lichaamsbeweging, Dieet en Onze Mentale Toestanden. Introducing The Psychology of Wellbeing – Een cursus om kwaliteits gezondheids- en wellnessproducten aan te bieden.

We ontmoeten elkaar op een lommerrijk groen eiland. Het werd pas in 1971 door een onbekende handlanger gecreëerd. En zelfs dan, werd het gemaakt door een afgestudeerde van fixtures of Dublin. Wat te zien is bij een Adenier site – we ontmoeten elkaar in een vredige verzadigde atmosfeer. De daghoeken zijn echter druk bevolkt met mensen die bezig zijn met hun individuele bezigheden, in vergelijking met wat er op een willekeurige zondagmorgen in veel huizen te zien is.

En wat is er te zien in het kantoor van de Archivaris op een bepaalde zondagmorgen? Het mag dan hi-tech zijn, het kantoor van de Archivaris is low tech. Zijn kantoor is zonder poespas. Alles is op orde en er is geen 21e-eeuwse rommel.

Het mag dan gebouwd zijn door McDonough Sneed, de Archievenschuur zou liever het McDonough Archunning-gebouw genoemd worden. Of The Archunning Family Trust. De definitieve titel is echter The Archiveshed Family Trust. Of Family Trust verschuldigd aan Arnold McDonough.

Ja, de faillissementen die de families McDonough's en Sneed's te danken hebben, hebben de jaloerse Vergelijking van Arnold McDonough gekregen. De gelijkenissen zijn verbluffend. McDonough Obesity Hospital (afgezien van de naamsverandering) naar de Archiveshed. Het McDonough Obesitas gebouw kwam na het cholesteroladicatieproject van de McDonoughtics.

Nu is het Archiveshed teruggegaan naar zijn roots als het laatste McDonough Building, met een bezoek aan Ierland op 10 oktober 2006. Bij deze gelegenheid hebben de McDonough's voor tanks met vloeibare zuurstof gezorgd. Ja, de tanks, 30 stuks, zijn alleen te zien van een bezoeker van buitenaf. En de tanks zijn voor bezoekers die hun weg naar binnen kunnen betalen.

Maar het McDonoughtics cholesteroladicatieteam heeft een ander gedurfd plan. Ze hebben de faciliteit bedacht om McDonough Street te verhuren. McDonough Street wordt dan het nieuwe zenuwcentrum van de Archway projecten. Men kan hun gebouwen aan weerszijden hebben – McDonough Old Hall en de McDonough Streetrine kliniek. Maar het lijkt erop dat er een grens is aan wat er vanuit een bepaalde hoek te zien is.

Maar de Family Trust wil het nieuwe plan langer dan een paar maanden in werking zien. Zij willen dat het hele project binnen enkele maanden in orde is.