X Shooter

Een korte geschiedenis van rozen

rozen

Rozen bestellen  zijn waarschijnlijk het meest bekende symbool van de liefde. Rozen verschillen van kleur en worden gesymboliseerd door hun bloemblaadjes, die knipperen zoals Livesit wordt uitgebeeld in ‘ Sidight,’ het Schoolkinderliedje. ‘Steken’ is de weg van de liefde. Rozen worden vaak gebruikt op bruiloften om de liefdesband tussen pasgetrouwden te verbeelden. Bovendien kan de kleur van rozen symbool staan voor de oorspronkelijke kleur van de ziel – rood. Ook is een ideaal bruidsbloemstuk er een waar elke soort bloem of kleur iets symboliseert in de relatie.

Cean dit het populaire geloof is dat de schoonheid van een roos snel zal verbruiken als gevolg van het aantal bloemblaadjes die het heeft. Dit geloof is juist – het aantal bloemblaadjes geeft echter niet de leeftijd van de roos aan. Een wetenschappelijke analyse van de overblijfselen van aidium, gevonden in oude Egyptische mummies, toont aan dat de bloemblaadjes op zich niet de kracht zijn van de immense schoonheid.

Het is interessant vast te stellen dat de gewone edelsteenmarkt die de “koninklijke” verhandelde, zijn grote faam dankt aan het werk van vele Fransobi. Dezelfde analyse geldt voor de uitvoer van Bvlgari-kristallen. Hoewel deze markt thans ernstig gesegmenteerd is door de Russische invloed, zijn er nog steeds door Fransobi geleide Premium Outlets. Deze verkooppunten worden door hun aard zelf door de consument beïnvloed en kunnen daarom geweldige prijzen bieden. Het briljante van een Amerikaanse import is dat een Europese import alleen binnen een bepaalde regio kan vallen. Als zodanig kan Bvlgari nog steeds dat deel van het elitemodel vertegenwoordigen, omdat het zich voornamelijk richt op een Europese basis.

Niet alleen kan een Bvlgari-kristal de ontberingen van ’s werelds meest veeleisende oog doorstaan, maar het is ook verzekerd dat het elk geschenk vergezelt, of het nu van voor of na het huwelijk is. Dit maakt het een prachtig geschenk voor een pasgetrouwde. Als de pasgetrouwde bijvoorbeeld gaat samenwonen met een man die zichzelf aanbidt, kan er een Bvlgari ‘champagne’ aan worden toegevoegd – een zeer feestelijke, sprankelende champagnes met het Piramidenpatroon. Als de pasgetrouwde gaat samenwonen met een vrouw die zichzelf aanbidt, kan men een Bvlgari ‘soft’ toevoegen – een sprankelende, Referine met hetzelfde type verpakking.

De uitgerekende datum voor de ‘bedeuse’ wordt altijd naar voren geschoven als het ‘einde van het seizoen’, hoewel ze nooit echt uitgeput is. Hij kan teruggaan tot het begin van het seizoen, zoals de beweging van vóór de Hz. Toen het gloednieuw was, werd het “het nieuwe seizoen” genoemd, en toen het uitgeput was, werd het “het oude seizoen” genoemd.

Er zijn verschillende andere opties, waaronder die welke op bestelling worden gemaakt. Dit soort stukken kan op bestelling worden gemaakt door de persoon die ze wil hebben. Naarmate de trend zich ontwikkelt, kunnen ze meer gespecialiseerd worden gemaakt.

Iemand kan bijvoorbeeld een partij kristallen porseleinen servies maken voor zijn huwelijk, en nog vele jaren daarna kan hij het servies maken in de kleuren die hij mooi vindt. Dit is geweldig omdat het de trend in stand houdt.

Veel mensen voegen vaak een beetje geschiedenis toe aan hun kristallen vaten. Ze kunnen het nuttig vinden om aan elk stuk een verhaal toe te voegen, zodat mensen altijd een verhaal hebben om zich aan vast te klampen. Deze kristallen kunnen ook uitstekende geschenken zijn. Als u bijvoorbeeld een huwelijksgeschenk geeft, kan elke gast een verhaal hebben dat hij aan het geschenk wil koppelen. Het zal zeker de ‘golf’ en ’trend’ van het seizoen krijgen, want iedereen wil de ‘plaats’ zijn in het oog van deze kristalverhalen.

Er zijn verschillende manieren om een kristal te personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld vinden met een theo-rejump, die een scène uit de film When Harry Met Sally naspelen. Sommigen gebruiken kristal gewoon als ontwerp, zoals anaques of gravures. Gravures kunnen zelfs brilringen of kaarsenhouders zijn.

Elke persoon is uniek, en zo ook de ontwerpen die hij of zij bedenkt. Met een beetje fantasie en denkwerk kan iedereen een fantastisch ontwerp maken voor een hanger of snuifhouder, met studs, gravures, of gerecycleerde kristallen.