X Shooter

Tutes bijles

les

Tutes (gevraagde avondklassen) kunnen vaak een stapje hoger zijn dan een Bijles Den Haag van een één-op-één docent. In dit geval zijn er meerdere bijlesgevers beschikbaar om een klas les te geven, hebben de studenten geen bijlesgever meer nodig om betrokken te zijn en heeft de docent besloten om individuele feedback te geven aan elke student.

In sommige gevallen kan individuele bijles de bijleservaring verbeteren voor een fijner detail. Deze bijlesdiensten helpen zowel de student (de student beslist of de bijlesgever een vriend zal zijn) als de bijlesgever. Hierdoor kunnen de bijlesgevers zien wat de student doet en kunnen zij suggesties geven en de student advies geven over hoe een bepaald probleem op te lossen.

De reden dat tutorEmail contact opnam met M.L. Eichinger, de voormalige leraar aan de South Jersey School of Business in New Jersey, is omdat hij een tutor was voor een grotere groep studenten in zijn A-plus (A in of zijn klas bovengemiddeld was of niet) klas. De South Jersey School of Business gaf graag C’s aan studenten die goede studenten waren en de tutoring feedback hielp daarbij. Eichinger deed alleen tutorium’s (bijlessen per e-mail aan studenten of cliënten) zowel in zijn persoonlijke leven en nu gebruikt hij tutorium’s om Internet marketing te doen (netwerken en bloggen in sociale netwerken) specifiek voor die cliënten (de volgende stappen gaan heel snel gebeuren als hij in is voor een uitdaging) Dit type bijles is relatief nieuw in mijn gedachten, maar het is iets dat ik volledig aanbeveel aan iedereen die aan e-mail marketing doet.

In de VS zitten klaslokalen vol met studenten van alle leeftijden, waardoor een “win-win-win” situatie mogelijk is. De studenten moeten betrokken worden gehouden om hun eigen toekomst te creëren. Dit is hoe een lerende organisatie het leven van mensen blijft veranderen. De studenten zijn waar de organisatie is, net als in elke organisatorische situatie. Maar een veel kleinere groep studenten staat in de frontlinie en werkt eraan om de organisatie het leven van mensen te laten veranderen.

“Overall Hoewel ik altijd al vier brein denkende individuen (producten en diensten) heb gewild, vond ik het erg moeilijk om te maken.

“Mijn grootste waarschuwing kwam toen een student zich voorstelde dat hij/zij dit kon maken door middel van wat we op de lagere school en middelbare school onderwijzen. En ik wist dat dit is wat ik mijn klanten leer dat mijn bedrijf gaat over het helpen van mensen, maar voor hen, ik wil ze gewoon uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn om in staat te zijn om het te maken door het leven, en in staat zijn om hun leven te veranderen, zodat ze beter kunnen doen voor andere mensen. Het enige dat ik weet is dat ik niet alleen ben in deze kleine club of beroep. Ik ontdekte dat onze organisatie levensveranderende vaardigheden aanleert. Ik moest leren van anderen die successen hebben geboekt in deze business, zodat ik onze organisatie goed kon leiden en niet anderen zou ontwikkelen die er niet om geven.