X Shooter

Koerier banen

koerier

Bij veel koeriersbanen of Koerierdienst moet je een voertuig besturen. Soms omvatten koeriersjobs zelfs het vervoeren of verzenden van goederen. Gedurende hun hele carrière is veilig rijden van het grootste belang voor koeriersbedrijven. Let vooral op gevaarlijke rijsituaties als je achter het stuur zit. Bijvoorbeeld, zijn er beschadigingen aan uw voertuig of uzelf als gevolg van voedsel of drank gemorst op de vloer van het busje? Hoe heeft het gemorste voedsel uw rijgedrag beïnvloed? Gebeurde het tijdens uw bezorgwerkzaamheden? Of is het gewoon uit uw handen gegleden zonder dat u het wist?

We zijn hier niet om u de les te lezen over auto-onderhoud, maar het is iets om rekening mee te houden, vooral als u een koerier bent met een bestelwagen. De gevaren van drank morsen in transit voertuigen zijn niet ongewoon. Stel u bijvoorbeeld voor dat u een koerier bent die van New York naar San Francisco rijdt met uw goederen ’s nachts op een ijskoude straat op de warmste ochtend van het jaar. Het busje is beladen met pakjes en cement, waarvan de inhoud natuurlijk onaangenaam is om ’s nachts mee door te rijden. Het busje is beladen met goederen – waaronder, maar niet uitsluitend, hypotheken, kleding, schoenen, gereedschap, meubels, chemicaliën, computers, juwelen, en misschien auto’s. Het laatste wat u wilt is dat uw bestelwagen wordt volgeladen met stenen, grind, of afval. Denk aan alle schade die kan gebeuren als gevolg.

Flatbeds, vuilniszakken en vettige werknemers passen niet goed bij een bestelwagen die barstensvol pakketten en cement zit. En stelt u zich de frustratie voor van een koerier die probeert de levering van een pakket zo te timen dat hij of zij op tijd bij zijn of haar klant is, om er vervolgens achter te komen dat u door het verkeer moet rijden om op de plaats van bestemming te komen. Klinkt het alsof je een andere bestelwagen nodig hebt?

Tegen de tijd dat je klaar bent met je bezorgwerk en het aan het voltallige team hebt doorgegeven, moet je misschien de grap slikken die begon: “Je krijgt in Amerika geen bezorgwerk gedaan zonder een witte bestelwagen en een dikke man achter het stuur.” Misschien moet jij de dikke man zijn.

Eén maat past niet iedereen.

Gelukkig zijn er, zelfs als u geen bezorgopdracht hebt of er binnenkort een nodig hebt, bestelauto’s die ideaal zijn voor het vervoer van uw spullen of die van uw werknemers. Deze voertuigen zijn ontworpen voor zowel werk als spel, waardoor ze handig en veelzijdig goederen. Als u op zoek bent naar een manier om het vervoer problemen op te lossen en de toegang tot die out-of-town boodschappen zonder dat uw medewerkers bout en laden hun zakken, een busje dat klaar is voor de grote dag is een noodzakelijk accessoire. Hier zijn enkele van de meer populaire modellen die beschikbaar zijn voor leasing en kopen in uw omgeving:

– Beest – Chevy HHR

Met de Chevy HHR is het idee eenvoudig: laat uw werknemers rijden in een stijlvolle auto die de klus voor hen klaart, altijd en overal. Deze minivan voor zeven personen vindt zijn ideale gebruiker in een singleess individu die te veel tijd besteedt aan het zorgen over het verkeer, het weer, en uw mening over hem of haar. Met een weelderig interieur, pluche en comfortabele stoelen, en een neerklapbare achterbank voor meer dan levensgrote lading en tucks, is er geen ontkennen van de populariteit van de Chevy HHR.

– Sprinter – Mercedes Vito 109

Deze hot-rod Sprinter kan lijken als de perfecte auto voor zowat iedereen. Voor mensen met een actieve, outdoor lifestyle en een aparte relatie met technologie, is dit voertuig echt iets voor jou. Voor slechts 295 dollar per maand, dit voertuig is een voertuig klaar voor alles en met een 3 jaar 36.000 mijl garantie, kunt u ontspannen in de wetenschap dat je een voertuig dat klaar is voor een harde dag van het werk.

– De unto – Mercury Milan

Met de Milan kunt u uw werknemers praktisch voorzien van uw eigen mobiele kantoor: via een satelliet kunnen werknemers op continenten afstand werken vanaf de Xbox 360 van uw Mercury-dealer. Met 9 zitplaatsen is het voor uw werknemers gemakkelijk om het nieuws te verspreiden, mixes te beluisteren, video’s te streamen en op de hoogte te blijven van trends in de sector. En met een optioneel Yamon-audiosysteem kunnen werknemers uitrekenen of hun nieuwe fantasy-rockband wel of niet in de benz komt en of ze wel of niet een auto moeten kopen.

Er zijn andere modellen beschikbaar die niet alleen beantwoorden aan de behoeften van specifieke organisaties, maar ook kunnen dienen als een praktisch middel van persoonlijk vervoer voor individuen die op zoek zijn om van de ene plaats naar de andere te komen. Organisaties kunnen merken dat bepaalde modellen hen een uniek voordeel kunnen bieden. Als u een huiseigenaar bent met een groeiend landschap, of een kleine ondernemer die een voertuig nodig heeft voor een familiecarpooler, kunnen deze niet-standaardmodellen precies de juiste pasvorm bieden.