X Shooter

Digitale transformatie

digitale transformatie

Digitale transformatie heeft de manier veranderd waarop bedrijven hun bedrijf runnen. In plaats van INVESTIG VEILIG te zijn, doet deze transformatie meer. Bij digitale transformatie komt meer kijken dan alleen technologie. Uit een recente studie blijkt dat goede ideeën door mensen worden gegenereerd, maar dat de tools om die ideeën op de markt te brengen de sleutel zijn. Digitale technologie alleen doet de inkomsten van een bedrijf meestal niet stijgen. Om dit aan te pakken, moeten bedrijven bedrijfsprocessen en menselijke processen transformeren om tastbare financiële resultaten te produceren. Het voordeel dat bedrijven kunnen behalen door digitale transformatie door te voeren, kan men zich in eerste instantie niet realiseren. Het doorlopen van een digitaliseringsproces zorgt ervoor dat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, met andere woorden u maximaliseert het gebruik van uw bestaande hardware en/of uw huidige systemen. Dit is de reden waarom bedrijven een hogere return on investment ROI laten zien dan bedrijven die simpelweg benodigde technologie met gewenste applicaties aanschaffen. Dramatische technologische verhogingen in uw bedrijf ratio hoe groter de toename in verkoop uw bedrijf zal hebben.

Digitale transformatie heeft betrekking op de bedrijfsprocessen, de managementinfrastructuur en de methoden van een bedrijf. Uw bedrijfsprocessen omvatten systemen, contacten, informatie, en veranderingen in deze processen. Managementinfrastructuur biedt de structuur, het proces en de structuur om de systemen van de organisatie te laten werken en hun einddoelen te bereiken. Proces houdt in wat er gedaan moet worden. Proces is gebaseerd op het beleid, de doelstellingen en de waarden van uw organisatie. Management infrastructuur beschrijft hoe de processen moeten worden uitgevoerd. Methoden zijn hoe dingen worden gedaan in de organisatie. Het omvat het team, de middelen, wat er gedaan moet worden, en leerprocessen. Dit alles is nodig om de toekomst van de organisatie te creëren.

Bedrijven moeten hun organisatie steeds evalueren om zeker te zijn dat ze waarde behouden of toevoegen. De noodzaak om de waarde voor de klant te verbeteren in de context van de organisatie. Bijvoorbeeld, een centrale HR afdeling, dit proces in een bedrijf zal werknemers verminderen, winst, en kosten toevoegen. Benchmarking voor het modelleren van de processen van bedrijven rondom de tijd, ik kan zien dat je een voordeel hebt.

De krachtigste maatstaf voor bedrijfstransformatie is de klantervaring. Klantervaring omvat de hogere prijzen die klanten bereid zijn te betalen voor een betere klantervaring en het omvat ook de sterkere ervaring van iemand met het bedrijf. Bedrijfstransformatie met klantenservice biedt een grotere waardepropositie aan de klant voor veel minder investering. Digitale transformatie met klantenservice verhoogt de klantervaring, maar verlaagt ook de kosten en verlaagt de kosten voor lagere verdienmodellen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe bedrijven bedrijfstransformatie moeten bekijken en meten: Leiderschap in aandacht voor klanten. Inkoop, supply chain, informatiebeveiliging innerategy afstemming en communicatie over de waardeketen in hun hele onderneming: Een zeer goede strategische doelstelling van de Strategy Driven Leadership website. Bepaal de totale waardepropositie van wat je hebt te leveren in relatie tot de zakelijke behoeften van je klanten. Het is de totale klantwaarde die telt. Focus niet op de korte termijn prijs, maar op de lange termijn waarde voor een klant. Deze waarde laat de klant de levenscyclus en de karakteristieken van de waarde van het product of de dienst over de tijdspanne van een jaar voorspellen.

Waarde, Waarde, Waarde

Waarde is prijs, goederen en diensten, en een beetje van beide. Het verschil in prijs is wat de klant betaalt voor de kwaliteit van het product of de dienst. Waarde is de winstgevendheid van het product of de dienst die aan de klant wordt geleverd. We noemen dit een verkoopprijs, een waarde is het voordeel of de waarde voor de klant.

Lees meer:

Digitale transformatie consultancy

Digitale innovatie