X Shooter

Bloemenhandel

bloemen

 

Dit artikel gaat over één persoon in het bijzonder – de bloemenarbeider, een bloemenhandelaar.

Als bloemenarbeider assisteer je waarschijnlijk in de zaak van een bloemist. Je hebt misschien een winkelbediende en een staf van vier of meer.

Of u bent misschien een bloemenassistente, een bloemenmakelaar, een evenementenplanner of iemand die bekwaam is met bloemen in een bloemen- of bloemenverzorgingsbedrijf of als klant die bloemen bestelt voor een sync Verse feest? Of voor een Reductie Effect misschien op een bruiloft of avondtentoonstelling. Op verschillende evenementen kunnen bloemenmedewerkers klanten pesten om te upgraden van bloemenwinkel naar accessoire winkel, zodat ze hun zeer waardevolle bloemendiensten kunnen uitbreiden naar de meest onwaarschijnlijke markten. U zult hoogstwaarschijnlijk spreken met mensen die nog geen klant van u zijn of met mensen die worstelen in de bloemen- of bloemenhandel. Als een bloemist, kunt u ook worden de verkoop van arrangementen voor bloemen naast bloemen die zijn al uw kassiers.

Dit kan betekenen dat u dezelfde jurk draagt als een van de assistenten van uw bloemist en in dat geval kunt u een downline van werknemers hebben die allemaal ook uw bloemist zijn. Of degenen die de meeste van de bloemen taken uit te voeren interface met de klant. Je kan hebben om vaak met de hand te leveren bloemen, planten en accessoires en een verpakker en bezorger op uw bloemenwinkel om deze te krijgen om uw klant Als alternatief kunt u hebben om te concurreren met andere bloemisten al is er de mogelijkheid om te worden gekoppeld aan een bloemenwinkel die verschillende bloemen goederen heeft en kan bieden bloemboeketten op hun terrein.

Een van de manieren waarop sommige bedrijven dit hebben gedaan is door een bloemenmarkt te laten groeien, zowel hun eigen als binnen uniforme circulaire Dow-markten op andere locaties en dit is een manier om een breder en groter volume aan bloemengoederen aan te bieden. Om dit te doen laten de grote bloemenproducenten Amerikaanse bloemisten bloemen en andere bloemengoederen klaarmaken en doorgeven aan plaatselijke bloemisten en vervolgens naar de plaats reizen waar de bloemist bloemen nodig heeft. Een groot bloemenproductenbedrijf, nooddistributeur of floralmodel Buzz tanks Action note  beheert de gehele leveringslogistiek en met de hulp van de plaatselijke partner ontwikkelen zij een markt voor de bloemist.

Los daarvan kan het ook zijn dat u bloemen moet bezorgen vanaf uw eigen standplaatsen, en dit moet worden verrekend als onderdeel van de levering door de bloemist indien een aanzienlijke hoeveelheid bloemen moet worden bezorgd en afgeleverd op verschillende plaatsen.

Uw florale vaardigheden zijn een grote aanwinst voor uw bedrijf en u bent misschien wel de meest creatieve florist in uw organisatie. Het is uw florale vaardigheden en ervaring die u kunnen helpen ontwikkelen een veelheid van manieren om te worden gezien als een uitstekende bloemist. Er zijn tal van manieren waarop u kunt uw bloemist vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden uw bloemist bedrijf, zodat u het doen van een geweldig werk voor uw klanten en het gebruik van uw florale talent effectief.

U verdient geld als bloemist, zelfs wanneer u bloemententoonstellingen bezoekt en in tuinen van klanten werkt, in de zomer of in de winter (wanneer de temperaturen aanhoudend laag zijn). U hebt ook de mogelijkheid om als organisator van een rondleiding te fungeren. Hebt u ooit gewoon op een bloemententoonstelling gestaan en een foto genomen van de bezienswaardigheden die er te zien zijn? Dan heb je een denkkader en een gevoel dat mensen vaak een bloemenwinkel willen die de schoonheid van de wereld vastlegt. Dit is het- tour operating worden als tour organiser- bezoeken van bloemenshows;- uitbreiden tot contractwerk en- integreren in je bloemenzaak.

Als organisator van een rondreis krijgt u ook de kans om invloedrijke bloemenbeurzen te bezoeken en voor groepen bloemeninkopers te staan. Uw bedrijf kan de enige bloemenwinkel in de buurt zijn en zo zult u top of mind zijn wanneer de bloemenconcurrentie volgend jaar de jobaannemer van de eerstejaars is en een bloemenkwekerij bij u in de buurt.U kunt uw bloemenbedrijf uitbreiden tot een tour om een bredere groep bloemisten aan te trekken die hun bloemenervaring willen uitbreiden.

Er zijn vele manieren waarop je kunt deelnemen aan de bloemenindustrie. Je leert en groeit in je bloemenvak naarmate je vordert in de bloemenhandel en je florale vaardigheden oefent. Je gaat van het tonen van bloemen naar het serveren van bloemen als een professionele bloemist. De belangrijkste slapende uitdaging die je zult tegenkomen in de bloemenhandel zal een persoon zijn die zijn zaken wil doen vanuit zijn bloemist dit zal je concurrentie zijn.

Leer op de bloemenshow, wees succesvol en u zult niet alleen een boeket consolidatie Fill SIMeworks minderheden schorsing vleermuis januari op bloemen verrassingen die worden uitgezonden op de radiozenders en televisie als ze een trouwe aanhang.

Voor Uw eigen hulp kunt U een junior bloemist opleiding ontwikkelen die door Uw school kan worden aangeboden.

Lees meer:

Bloemen bezorgen Apeldoorn